Logo
 
 

Inspirationsdag hos Boyum IT 

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT!

Vi har hermed fornøjelsen af, at invitere dig og dine kollegaer til en spændende og GRATIS Inspirationsdag.

Det du vil lære og få inspiration om, er værktøjer til Digital forretningsudvikling, nyheder og tendenser om SAP Business One moduler, datasikkerhed og hvordan du får mere effektivitet ind i en ellers travl arbejdsdag.

I år vil du også have mulighed for at møde forskellige virksomheder, der står klar til at tage en snak med dig og din virksomhed.

Du kan møde virksomheder, som BizBrains, ClearView Trade og Reeft.

Hvad er der på programmet

Nogle af de fokusområder du vil høre om er som følgende:

Nyheder og muligheder i SAP Business One 
Du vil høre om SAP Business One 9.3. Men du vil også blive præsenteret for vores CRM for Outlook modul, hvor du vil lære hvad det kan og hvordan det kan lette din arbejdsdag betydeligt. Vores fantastiske Dashboard er også på programmet, hvor du visuelt kan se hvor nemt det er at arbejde med og i. Du vil se hvordan det visuelle kan hjælpe dig med at skabe et overblik over dine nøgle aktiviteter hurtigt og simpelt.

På dagen, vil vi trække lod om 2 licenser til CRM for Outlook.

Digital forretningsudvikling 

Hvordan kan du anvende det til at skabe merværdi i din virksomhed? Vi vil have fokus på at give dig redskaberne og viden omkring de processer i din virksomhed, der kan give merværdi.

IT- sikkerhed - sådan beskytter du dine data

Du vil komme til og høre om vores egne erfaringer med hacket data. Derudover vil du få vores råd til hvordan du bedst beskytter dine data nu og i fremtiden. 

Persondataforordningen - Bliv klar til 2018

Loven træder i kraft maj 2018, og som virksomhed kommer loven til at kræve omfattende ændringer i forhold til hvordan I håndtere data. Får et overblik over, hvilke konkrete udfordringer og muligheder den nye persondatalovgivning giver din virksomhed.  

Følgende program er kun i Århus 

Eksport- og logistiksoftware til SAP Business One - ClearView Trade

Lær mere om automatisk booking af transportører, digital oprettelse af alle transportdokumenter, digital bestilling af certifikater, digital indberetning til Told & Skat.

Hvordan du kan optimere din produktion 

Kom og hør hvordan andre virksomheder har fået styr på deres produktion, hvilke udfordringer de har fået løst, optimering af processer og ressourcer. 

Har du spørgsmål så er det her du kan stille dem.

Monitorering af produktionsanlæg - Reeft

Kom og hør hvordan du ved montering af produktionsanlægget og analyseværktøjer kan lette processen. Forebygge vedligeholdelse, så du kan spare du ressourcerne. 

3 argumenter for at deltage

Nummer 1, Fordi det er vigtigt at du kender til de svage led i dine systemer, så du fremadrettet kan få et stærkere system, der beskytter dine data, så de ikke falder i de forkerte hænder. Ved at deltage vil du få viden om hvor du skal sætte ind, så du kan gå igang med det samme. 

Nummer 2, Fordi det ikke længere kun er nok, at en virksomhed eksisterer på papir. For dig og dine kunder er det i dag vigtigt, at I er Digitale og tilsted online. Derfor vil du på dagen blive inspireret med læring om, hvad det betyder for dig og din virksomhed, hvad du kan gøre og hvilke tendenser, der er indenfor Digital forretningsudvikling.

Nummer 3, Fordi der i 2018 kommer en ny lov, der ændrer den måde du driver virksomhed på. Du vil få nok viden til at kunne forberede din virksomhed til den nye EU-lov - Persondataforordningen

Tilmeld dig allerede nu:

Hvilken dato?

København den 25. september

Se programmet

Århus den 28. september 

Se programmet

Spørgsmål?
Kontakt os på tlf. +45 87 32 90 00 eller salgdk@boyum-it.com

Arrangementet er gratis, men du vil blive opkrævet et no show-fee på 300 kr. hvis du ikke dukker op. 


Derudover afholder vi også endnu et arrangement den 31. oktober i Århus - udelukkende med fokus på produktion. 

Mere info følger snarest.