Logo
 
 

SAP Business One til Projektstyring

Projektstyring

Med Projektstyringsmodulet til SAP Business One kan I reagere hurtigere i tilfælde af, at der er noget i jeres proces, der er ved at gå forkert.

Registeringen af timer, indsigt i projektets omkostninger, før/efter kalkulation og at være i stand til at købe direkte fra projektet, er med til, at I anvender jeres ressourcer bedre og dermed får I mere ud af jeres arbejde. 


400+ virksomheder kan ikke tage fejl

På verdensplan er der mere end 400 virksomheder, der allerede anvender Projektstyringsmodulet.

Modulet er skabt til projektorienterede virksomheder, og kan tilpasses efter den enkelte virksomheds behov og industri.

Måske er der kun dele af virksomheden, der er projektbaseret, eller det er en kombination af handel, service og projekter. Uanset kombinationen, så kan B1 Projekstyrings modulet opfylde dine behov. 

Forskellen på modulet og andre Projektstyringsmoduler er, at det er forbundet med din SAP Business One, så du ikke behøver at have mere end et system til at håndtere din virksomhed. Det giver et fleksibelt og effektivt system


Hvad siger kunderne


Hvad kan Projektsstyringsmodulet hjælpe med:

Modulet er integreret med dit økonomisystem i SAP Business One, der gør det nemt at holde det økonomiske overblik gennem hele projektet.

Du kan sikre dig løbende indbetalinger fra kunderne og samarbejdspartnere med Milestone.

Det samme gør sig gældende med CashFlow og Likviditetsstyring, hvor netop Projektstyringsmodulet giver dig bedre kontrol med økonomien. 

En anden ting, som gør dette projektstyringsmodul relevant er, at du kan holde styr på dine ressourcer, dine medarbejdere og dine maskiner via Gantt kort. På den måde kan du bedre planlægge dine projekter, og give dine kunder en mere realistisk tidshorisont. 

få styr på deadlines, budgetter og ressourcer

medarbejderne får adgang til alle relevante dokumentationer

automatiserede processer

indkøbs- og materialestyring

efterkalkulation

realtidsdata, så du kan træffe beslutninger på et bedre grundlag

Tilbage