Logo
 
 

ERP system - begynd med virksomhedens behov

ERP System - kom rigtigt fra start med Boyum IT

Når det er på tide at finde et nyt ERP-system handler det om at finde det perfekte match for akkurat din virksomhed - ikke bare her og nu, men også for fremtiden. 

Alt begynder hos virksomheden - hvilke behov I har? Ikke bare ud fra en enkel afdelings perspektiv, men for hele virksomheden. Se på måden virksomheden er sammensat, hvordan opgaverne løses, hvordan det kommunikeres, og se fremad - hvordan skal det være? 

Ved at kigge på disse faktorer kan I finde svaret på hvilket ERP-system virksomheden har brug for. 

Alle ERP-systemer er bare teknologi. Derfor er det ikke kun systemet som I vælger, men også menneskene og firmaet, som skal implementere det, undervise jer i det, og sikre, at I oplever den sucess og værdi som er lovet. 

ERP system - vælg den rigtige samarbejdspartner

Den rette IT-partner kan være afgørende for, om din virksomhed oplever implementeringen som vellykket, og om I til syvende og sidst sidder med det rigtige ERP-system for jer. 

Det handler om at finde en IT-partner med kapasitet, indsigt og interesse i netop din virksomheds behov og potentiale. 

I løbet af prosessen bør IT-partneren stille spørgsmål som afklarer de egenskaber, som gør din virksomhed unik. På den måde sikrer I, at den kommende IT-partner virkelig forstår jeres behov. 

Det er vigtigt, at der er en vis forståelse for jeres branche - hvis IT-partneren ikke kender til den, så er det vigtigt, at der bliver sat tid af til at sætte dem ind i det.

Dine ERP-muligheter

SAP Business One - det rette ERP system for dig, der gerne vil opnå mere
SAP Business ByDesign - ERP i skyen
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger