Logo
 
 

ERP system - begynd med virksomhedens behov

ERP System - kom rigtigt fra start med Boyum IT

Når det er på tiden at finde et nyt ERP system, så handler det om at finde det helt rette - ikke bare i nuet, men også i fremtiden. 

Det hele begynder hos din virksomhed - hvilke behov er der i virksomheden, ikke kun i den enkelte afdeling - men hele vejen rundt. Kig på den måde virksomheden er sammensat, hvordan opgaverne bliver løst, hvordan der kommunikeres og så kigge fremad, hvilken salgs virksomhed vil I gerne have?

Ved at kigge på disse elementer kan I komme nærmere hvilket ERP system virksomheden har brug for. 

Alle ERP systemer er blot teknologi, så derfor er det ikke selve systemet I vælger - det er også de mennesker/firma, der skal hjælpe jer med at implementere det, undervise jer i det og sikre, at I får den succes og værdi, som lovet. 

ERP system - vælg den rette samarbejdspartner

Den rette IT-partner kan være det afgørende for om din virksomhed oplever en vellykket implementering og om I i sidste ende sidder med det rette ERP system. 

Det handler om, at du finder en IT partner med kapacitet, indsigt interesse i netop din virksomheds behov og potentiale. 

I forløbet bør din IT-partner stille spørgsmål, så I får afklaret de egenskaber, der gør netop din virksomhed unik - fordi I på den måde sikre jer, at jeres kommende IT-partner virkelig forstår jeres behov. 

men det er også relevant, at der er en vis forståelse for jeres branche - og kender IT-partneren ikke til den, så er det vigtigt, at der bliver brugt tid på at sætte sig ind i den. 

Dine ERP muligheder

SAP Business One - det rette ERP system for dig, der gerne vil opnå mere
SAP Business ByDesign - ERP i skyen
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger