Logo
 
 

ERP system - begynd med virksomhedens behov

ERP System - kom rigtigt fra start med Boyum IT

Når det er på tide at finde et nyt ERP-system handler det om at finde det perfekte match for akkurat din virksomhed - ikke bare her og nu, men også for fremtiden. 

Alt begynder hos virksomheden - hvilke behov I har? Ikke bare ud fra en enkel afdelings perspektiv, men for hele virksomheden. Se på måden virksomheden er sammensat, hvordan opgaverne løses, hvordan det kommunikeres, og se fremad - hvordan skal det være? 

Ved at kigge på disse faktorer kan I finde svaret på hvilket ERP-system virksomheden har brug for. 

Alle ERP-systemer er bare teknologi. Derfor er det ikke kun systemet som I vælger, men også menneskene og firmaet, som skal implementere det, undervise jer i det, og sikre, at I oplever den sucess og værdi som er lovet. 

ERP system - vælg den rigtige samarbejdspartner

Den rette IT-partner kan være afgørende for, om din virksomhed oplever implementeringen som vellykket, og om I til syvende og sidst sidder med det rigtige ERP-system for jer. 

Det handler om at finde en IT-partner med kapasitet, indsigt og interesse i netop din virksomheds behov og potentiale. 

I løbet af prosessen bør IT-partneren stille spørgsmål som afklarer de egenskaber, som gør din virksomhed unik. På den måde sikrer I, at den kommende IT-partner virkelig forstår jeres behov. 

Det er vigtigt, at der er en vis forståelse for jeres branche - hvis IT-partneren ikke kender til den, så er det vigtigt, at der bliver sat tid af til at sætte dem ind i det.

Dine ERP-muligheder

SAP Business One

Hvorfor ikke samle alle dine processer, aktiviteter og opgaver i ét system? Med SAP Business One får du kontrollen og overblikket tilbage. 

Lær mere om SAP Business One

SAP ByDesign

Hvis du gerne vil have et ERP system i skyen, så er SAP ByDesign, det rette system for dig. 

Lær mere om SAP ByDesign
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger