Logo
 
 

SAP Business ByDesign

On demand ERP-løsning til både små- og mellemstore virksomheder og datterselskaber

Vi lever i en verden hvor tingene går stærkt. Tiden for langvarige og omkostningstunge IT-projekter er forbi, for når projektet er færdigt og skal tjene sig selv hjem igen har forretningen ændret sig. Det implementerede IT-system underbygger ikke den nye forretning og man kan starte forfra.

Derfor er fremtidens IT-projekter baseret på standardløsninger, hvor du hurtigt kommer i gang. Det betyder, at IT-systemer skal virkelig være rige på funktionalitet, og være bygget på en fremtidssikret platform. Dette er tilfældet med SAP Business ByDesign, der sælges på abonnementsbasis og som leveres som en hosted løsning i SAP’s topmoderne og sikre faciliteter.

8 simple grunde til, hvorfor du bør vælge SAP Business ByDesign

Få et hurtigt overblik her over 8 forskelle mellem SAP Business ByDesign og andre cloud ERP udbydere- fra forretningsomfattende integration til omkostningskompleksiteter og implementeringsstrategier. 8 forskelle, der kan være forskellen mellem at begrænse din voksende forretning og køre langsigtet succes og dermed vedvarende vækst. 

Det skybaserede ERP-system understøtter alt lige fra økonomi til CRM – og er tilgængelig til enhver tid, hvor som helst og på næsten enhver enhed. ByDesign er til både små-og mellemstore virksomheder, som kan benytte de webbaserede standardtjenester frem for en komplet SAP-installation, men også datterselskaber kan få stor gavn af at udnytte alle deres ressourcer og bevare deres fleksibilitet.

Omfattende: Administrer hele din forretning

Brugervenlig: Meget hurtig at lære for brugerne på grund af den brugervenlige interface

Indsigtsfuld: Få rettidig indsigt i virksomheden med integreret analyse og rapportering drevet af SAP HANA

Global: Operationel i over 90 lande

Tilpasselig og konfigurerbar: Konfigurer til netop dine behov og tilpas i takt med at forretningen vokser eller ændrer sig

Sikker og skalerbar: Drives af topmoderne og sikre SAP datacentre

Mobil: Få information til alle, når som helst - hvor som helst

Vil du have hele dit ERP system som cloud? Læs mere om SAP ByDesign i vores brochure. Hent den her
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger