Logo
 
 

effektiviseret dine processer og oplev at blive hurtigere end konkurrenterne

SAP Business One samler nemlig alt i ét system, så du kan få det maksimale ud af hver eneste opgave 

Med SAP Business One får du et ERP system, der giver dig en bedre understøttelse af dine forretningsprocesser, højere grad af automatisering, bedre overblik, bedre service og i sidste ende, gladere kunder!

SAP Business One giver dig et korrekt og ensartet billede af driften af din virksomhed, som gør det nemmere for dig at træffe korrekte forretningsmæssige beslutninger, fordi du nu har korrekte realtids data at støtte dig op ad. 

Vælg SAP Business One - Én enkelt og simpel løsning til hele din virksomheden

Med SAP Business One får du en enkelt løsning til styring af hele din virksomhed og automatisering af alle dine forretningsprocesser. Det giver dig større kontrol over alle forretningsområder. Du kan for eksempel se hvem dine bedste kunder er, så du får mulighed for at servicere dem bedre.

I forhold til SAP er SAP Business One designet til små og mellemstore virksomheder samt datterselskaber af store virksomheder. ERP-systemet giver dig mulighed for at:

Hold fokus på at strømline virksomhedens aktiviteter, i stedet for at reagere på detaljerne i de daglige opgaver. Det hjælper dig til at få frigivet tid i den daglige arbejdsdag.

Skab tættere kunderelationer ved at få adgang til centraliserede oplysninger, der gør det nemmere at håndtere kundekommunikation.

Reagér hurtigt på kundernes behov ved øjeblikkeligt at få adgang til de nødvendige oplysninger til at foretage sikre forretningsbeslutninger.

Eliminér overflødige dataindtastning og fejl ved hjælp af én enkel, integreret løsning, der forbedrer proceseffektivitet, minimerer omkostninger og forsinkelser, og styrker din bundlinje.

Opnå lavere teknologiomkostninger med en løsning, der kan implementeres hurtigere, vedligeholdes lettere og læres med minimal træning.

Hvad vores kunder siger om SAP Business One

Ved indførelse af SAP Business One har vi oplevet et større overblik over og gennemskuelighed i vores forretning, som vi ikke tidligere har haft. Alle funktioner og moduler er integrerede, og giver os en unik historik og sporbarhed
Connie Jørgensen, Bogholder, Kølegruppen A/S

SAP Business One har hjulpet os med at strømline vores måde at drive forretning på
Mike Nielsen, CEO, Coolshop 

HVAD FÅR DU VED AT VÆLGE SAP BUSINESS ONE SOM DIT NYE ERP SYSTEM?

 

OVERKOMMELIG PRIS
LAVE TOTALOMKOSTNINGER

BRANCHELØSNINGER
SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

FLEKSIBEL LØSNING
DER HJÆLPER DIN VIRKSOMHED MED AT VOKSE

50.000+ KUNDER
BRUGER SAP BUSINESS ONE VERDEN RUNDT

ÉN LØSNING
DER OPFYLDER ALLE AFDELINGERNES BEHOV

27 SPROG
43 LOKALISEREDE VERSIONER, UNDERSTØTTER MULITI-VALUTA

HURTIGT og NEMT
AT IMPLEMENTERE - LØSNINGEN KØRER I LØBET AF FÅ DAGE/UGER

700 LOKALE
PARTNERE IMPLEMENTERET I 150 LANDE

Lær mere om vores 5 dags implementeringsmulighed, SAP HANA platformen eller vores andre løsninger

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger