Logo
 
 

SAP Business One partnersummit

[12.04.2019]
Vi har været i Nice til det årlige møde med andre virksomheder, ligesom os, fra hele Europa.

I forrige uge var jeg på SAP SMB Innovation Summit i Nice. På dette Innovation Summit samles SAP partnere tilsvarende Boyum IT fra Europa for at udveksle erfaringer, høre nyt om SAPs produkter og hinandens løsninger. Man kommer altid fra Innovation Summit med ny inspiration til glæde for både os og vores kunder.

Jeg var afsted for første gang, og jeg er virkelig imponeret over det jeg så og oplevede. Først og fremmest over hvor professionel SAP organisationen er og hvor gennemtænkte SAPs løsninger er.

Når SAP lancerer et nyt produkt eller en ny feature, er der virkelig tænkt på detaljen. SAP forstår hvad det betyder for kunderne at produktet virker, er stabilt og at det understøtte forretningen.


Som sagt var der en masse nyheder på Summit.


Version 10


Den største nyhed var givet SAP Business One version 10, som forventes lanceret i starten af 2020.

I version 10 er er SAP Business One blevet Web enablet via anvendelse af HTML5 platformen. Dette muliggør først og fremmest, at SAP Business One kan tilgås via en browser, men giver også en lang række andre fordele i form af større tilgængelighed, nyt design, flere integrationsmuligheder osv. Jeg er sikker på at mange af vore kunder vil få stor gavn af denne forbedring.

Læs resten af vores oplevelse på vores blog.