Logo
 
 

Vi siger tusind tak for et fremragende 2018

[21.12.2018]
Året er ved at være slut og snart begynder et nyt.

Endnu et spændende år er gået for Boyum IT og vores kunder

Da Boyum IT for ca. 2 år siden opkøbte beas Manufacturing, valgte vi at opbygge specialistviden indenfor dette, hvilket er lykkedes. Christian, vores konsulent på området, er blevet intet mindre end en ekspert på produktionsstyring i SAP Business One og implementerer løsningen både ved egne kunder, men hjælper også andre SAP Business One forhandlere i udlandet med deres beas Manufacturing implementeringer.

I år har Boyum IT opkøbt endnu en fantastisk virksomhed med tilhørende løsning til SAP Business One i form af Produmex og deres Warehouse Managment løsning. Denne løsning er vi også i gang med at blive eksperter på, og vores første kunde på løsningen går i luften her den 01.01.2019. 

Med alle de nye ting, der startes op her  i Boyum IT, og med de nye produkter og muligheder som SAP Business One tilbyder og læring af ny viden om SAP Business One, kan det være udfordrende for dig, som kunde at følge med.

Specielt hvis vi hos Boyum IT ikke får kommunikeret og rådgivet på de muligheder, der eksisterer. Det er et område vi vil have et større fokus på i 2019, og da vi har fået en kapacitet i form af Steffen Lerche ind i vores organisation, vil han i begyndelsen af 2019 gerne besøge dig, for at finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan bidrage til udviklingen af din virksomhed.

ERP systemet vil altid være en del af den digitale strategi, så vi ved udviklingsmulighederne er der. Tag gerne direkte fat i Steffen på stle@boyum-it.com eller +45 41 90 80 00, hvis du gerne vil have prioriteret et sådan møde hurtigt.

Tak for et godt 2018. Vi sætter utrolig stor pris på vores forretning sammen, og vi vil i 2019 tilstræbe at kunne tilbyde dig endnu bedre produkter og ydelser, således du kan drive en moderne, digitaliseret og økonomisk sund virksomhed

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nyt år

Boyum IT

PS. Vores support er åben hele julen - dog kan du komme til at opleve lidt længere svartid pga. en mindre bemanding. 

Du kan få fat på os på telefon 8732 9001 eller mail supportdk@boyum-it.com