Logo
 
 

Om Boyum IT Denmark A/S

Boyum IT har implementeret ERP/økonomisystemer i snart 20 år. I løbet af denne tid har vi været i dialog med rigtig mange virksomheder og diskuteret deres forretningsmæssige udfordringer og talt om hvordan et nyt ERP-system kan hjælpe med at løse nogle af dem. I dag har vi foretaget over 200 succesfulde ERP implementeringsprojekter i Danmark, Norge og Finland og udviklet næsten lige så mange forskellige løsninger.

Boyum IT Danmark A/S er en del af den globale Boyum Group og har hovedsæde i Aarhus, Danmark. Vi er førende inden for udvikling og rådgivning i SAP Business One. Vi brænder for at hjælpe vores kunder til at udvide deres viden og muligheder inden for ERP-verdenen. Vores filosofi har altid været at tilbyde professionelle brugere en god og pålidelig IT-løsning med stor driftsstabilitet og høj sikkerhed.

Vi kan hjælpe dig med at nå nye niveauer af succes.

Boyum IT har to primære kundegrupper, som kan have stor fordel af en SAP Business One løsning:

  • Det ene kundesegment kalder vi SME-segmentet med behov for en OnDemand SAP Business One løsning med 1-10 brugere eller en skræddersyet SAP Business One løsning med 3-250 brugere.

  • Det andet kundesegment kalder vi ”LE” eller Large Enterprise, og består af store virksomheder såsom LEGO, Danfoss og ISS, der anvender mySAP eller SAP R3 i deres organisation. Her er der behov for, at SAP Business One løsninger i datterselskaber kan integreres fuldt ud med moderselskabets SAP løsning.

 
Fra første færd har vi udvidet vores gruppe med datterselskaber i Norge, Finland, Tyskland, Brasilien og USA samt salgskontor i England, Israel, Indien, Australien og Mexico. Senest opkøbte vi i 2016 det schweiziske selskab beas Group AG, den globalt førende udbyder af produktionsstyringssoftware til SAP Business One.

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger