Logo
 
 

Job hos Boyum IT

Gode karrieremuligheder ved Boyum IT

Vi er grundige, når vi søger og ansætter nye medarbejdere. Og vi gør meget for at sikre os, at du passer godt ind hos os både fagligt og socialt. Typisk skal man gennem 2 samtaleforløb, og derudover skal du også ofte gennemgå en række test. Det kan sagtens tage lidt tid at komme igennem det fulde ansættelsesforløb, men det betyder blot at du får et godt indtryk af, hvad vi er for en virksomhed og hvad det er for et job du går ind til.

Boyum IT er en dynamisk arbejdsplads - drevet af engagement og resultater. Vi sætter høje standarder for vores ansatte og værdsætter initiativ og innovation på alle niveauer i organisationen. Vi udvikler medarbejderne personligt og professionelt gennem involveret og inspireret ledelse. Som medarbejder ved Boyum IT bliver du en del af en international kultur med engagerede kolleger og et stærkt værdigrundlag.

Du vil hurtigt opnå et ansvar, som svarer naturligt til dine evner og resultater. Hos Boyum IT er vi stolte af vores medarbejdere, deres tekniske knowhow og branchekendskab samt deres evne til at udvikle, tilpasse og implementere forretningsløsninger som hjælper til at øge effektiviteten og den samlede ydeevne hos vores kunder.

Vi har pt. ingen ledige stillinger

Men vi vil til enhver tid overveje ansættelse af nye kandidater som udmærker sig på alle områder. Du er derfor meget velkommen til at sende os en ansøgning, hvis du ønsker at melde dig under fanen i en hurtigt voksende succesfuld virksomhed.

Send ansøgning og CV til boyum@boyum-it.com

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger