Logo
 
 

Job hos Boyum IT

Gode karrieremuligheder ved Boyum IT

Vi er grundige, når vi søger og ansætter nye medarbejdere. Og vi gør meget for at sikre os, at du passer godt ind hos os både fagligt og socialt. Typisk skal man gennem 2 samtaleforløb, og derudover skal du også ofte gennemgå en række test. Det kan sagtens tage lidt tid at komme igennem det fulde ansættelsesforløb, men det betyder blot at du får et godt indtryk af, hvad vi er for en virksomhed og hvad det er for et job du går ind til.

Boyum IT er en dynamisk arbejdsplads - drevet af engagement og resultater. Vi sætter høje standarder for vores ansatte og værdsætter initiativ og innovation på alle niveauer i organisationen. Vi udvikler medarbejderne personligt og professionelt gennem involveret og inspireret ledelse. Som medarbejder ved Boyum IT bliver du en del af en international kultur med engagerede kolleger og et stærkt værdigrundlag.

Du vil hurtigt opnå et ansvar, som svarer naturligt til dine evner og resultater. Hos Boyum IT er vi stolte af vores medarbejdere, deres tekniske knowhow og branchekendskab samt deres evne til at udvikle, tilpasse og implementere forretningsløsninger som hjælper til at øge effektiviteten og den samlede ydeevne hos vores kunder.


Salgschef / Sales Manager

Boyum IT er et internationalt it-konsulent- og udviklingshus i rivende udvikling. De sidste 10 år har vi inden for SAP Business One etableret os som Nordens førende konsulenthus, samt verdens førende udviklingshus. Vi er dog først lige begyndt på vores rejse, og leder efter en Salgschef/Sales Manager, der med sin erfaring, strategiske tilgang til salg og personlighed, kan indgå i ledelsesteamet og være en væsentlig faktor for det næste store spring i Boyum IT’s udvikling.


Boyum IT har specialiseret sig i ERP systemet SAP Business One, og har i koncernen inden for de sidste 2 år opkøbt virksomheder, med speciale i Produktionsstyring og Warehouse Mangement. Det er primært disse typer af virksomheder der skal adresseres, men vi har også kunder inden for andre brancher.

Opgaven i sin enkelthed består i at opbygge og drive en professionel og ”high-performance” salgsproces. Du vil få en central rolle i organisationen, og vil indgå i det nordiske ledelsesteam.

Du skal som Salgschef/Sales Manager mestre den strategisk dialog med eksisterende og nye kunder, hvor du i salgsfasen indgår i en værdiskabende dialog, Du vil i kraft af din forståelse for kundens behov, drive salgsprocessen internt, så vi møder kunden der hvor Boyum IT giver størst værdi.

Hovedopgaverne:

 • Opbygge og drive en professionel og effektiv salgsorganisation
 • Deltage i at definere rammerne for Boyum IT’s fremtidige udvikling
 • Deltage i beslutning og eksekvering af marketingaktiviteter i samarbejde med marketingafdelingen
 • Udarbejde lead genererende materiale til online brug.
 • Løbende identificering af salgsmuligheder i markedet
 • Udarbejde tilbud i samarbejde med konsulenter og teknisk support
 • Sikre et godt samarbejde med leveranceafdelingen i salgsforløbet
 • Opfølgning på tilbud med fokus på at lukke et salg
 • Månedlig planlægning og rapportering
 • Sikre mersalg til eksisterende kunder og sikre de forbliver glade og loyale overfor Boyum IT og SAP Business One


Din rolle er central i forholdt til kundens samlede oplevelse, og du vil få stor opbakning og support fra teamet og den øvrige organisation, så du kan lykkes med din opgave.

Vi forventer, at du

 • Kan dokumentere succesfulde salgsresultater inden for konsulent/procesdrevet salg
 • Har en bred forretningsforståelse og kan relatere den til ERP- og IT behov generelt. Viden omkring produktion og Warehouse Management vil selvfølgelig være en stor fordel i stillingen
 • Er en stærk kommunikator både i salgspræsentationer og skriftligt ved tilbudsgivning samt udarbejdelse af online indhold. Du skal kunne gøre komplekse ting forståligt via en struktureret tilgang til emner, præsentere/fremligge det professionelt og med høj selvtillid, så du skaber tryghed ved den rejse, der ligger forud ved et nyt ERP system.
 • Får energi igennem dialog med nye og eksisterende kunder, hvor udfordringer skal løses i fællesskab
 • Kan køre en salgsproces og lukke den!
 • Er faglig/teknisk kompetent, og har en kommerciel tilgang samt baggrund. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende

 
Som person er du imødekommende, sympatisk og tillidsvækkende, og har nemt ved at bygge professionelle relationer. Du udviser drive og motivation via et udtalt personligt engagement med et vedholdende fokus på målet. Du har en robusthed og selvtillid i forhold til det opsøgende salg, hvor du prioriterer skarpt. Din fremtoning er uhøjtidelig og kommunikerende, du arbejder både selvstændigt og godt i et team – og du er i besiddelse af en god portion humor.

Vi tilbyder
Boyum IT er i konstant udvikling og forventer at vækste til dobbelt størrelse i konsulentforretningen indenfor 3-5 år. Det betyder, at der er tale om en udviklende stilling, hvor du får stor mulighed for at tage et selvstændigt ansvar og præge Boyum IT’s fremtid og derved også din egen arbejdsdag.

Du bliver en del af et ungt og fagligt kompetent miljø med en dynamisk iværksætterånd og med utroligt store ambitioner. Du vil gennemgå en grundig træning i SAP Business One og øvrige værktøjer, som Boyum IT arbejder med, og alle i teamet vil bidrage til din oplæring.

Grundlaget for personlig succes er til stede i kraft af at Boyum IT tilbyder utrolig attraktive og konkurrencedygtige løsninger, der løser virksomhedernes daglige udfordringer, samtidig med, at det leveres på en fremtidssikret SAP platform (HANA/SQL), der også er gearet til fremtidige løsninger inden for Big Data, IoT, Machine Learning m.m.

Stillingen er vigtig for Boyum IT og vi tilbyder en attraktiv løn som modsvarer dine kvalifikationer

Har du lyst til at skabe succes, og kan du se dig selv i stillingen som Salgschef/Sales Manager for Boyum IT, så send din ansøgning vedlagt CV til: hr@boyum-it.com  eller på adressen Boyum IT A/S, Sintrupvej 71, 8220 Brabrand. Samtaler afholdes løbende.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til CEO Niels Hermansen på tlf. 2947934, eller på følgende mail nh@boyum-it.com 


YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger