Logo
 
 

Job hos Boyum IT

Gode karrieremuligheder ved Boyum IT

Vi er grundige, når vi søger og ansætter nye medarbejdere. Og vi gør meget for at sikre os, at du passer godt ind hos os både fagligt og socialt. Typisk skal man gennem 2 samtaleforløb, og derudover skal du også ofte gennemgå en række test. Det kan sagtens tage lidt tid at komme igennem det fulde ansættelsesforløb, men det betyder blot at du får et godt indtryk af, hvad vi er for en virksomhed og hvad det er for et job du går ind til.

Boyum IT er en dynamisk arbejdsplads - drevet af engagement og resultater. Vi sætter høje standarder for vores ansatte og værdsætter initiativ og innovation på alle niveauer i organisationen. Vi udvikler medarbejderne personligt og professionelt gennem involveret og inspireret ledelse. Som medarbejder ved Boyum IT bliver du en del af en international kultur med engagerede kolleger og et stærkt værdigrundlag.

Du vil hurtigt opnå et ansvar, som svarer naturligt til dine evner og resultater. Hos Boyum IT er vi stolte af vores medarbejdere, deres tekniske knowhow og branchekendskab samt deres evne til at udvikle, tilpasse og implementere forretningsløsninger som hjælper til at øge effektiviteten og den samlede ydeevne hos vores kunder.

.Net webudvikler

Som .Net udviker skal du deltage i udviklingen af Boyum ITs kundeportal. Kundeportalen er hjertet i samarbejdet med kunderne og partnere, og står overfor en større udvikling. Portalen rammer mange forskellige hjørner af forretningen fra salg til licensstyring. Du bliver en vigtig del af et mindre team, der vil stå i spidsen for udviklingen af portalen – både frontend og backend på web og mobile enheder.

DERFOR ER DU BOYUM IT’S NYE MEDARBEJDER

Du er en entusiastisk person som brænder for udvikling. Du er imødekommende, konstruktiv og tillidsvækkende. Du kommunikerer ubesværet på dansk både med dine kollegaer og virksomhedens kunder. Din naturlige fremtoning er uhøjtidelig og kommunikerende. Du arbejder godt i et team og hvis du er i besiddelse af en god portion humor skader det ikke.

Du har desuden følgende kvalifikationer

  • De forestiller sig at du har en relevant teoretisk baggrund indenfor softwareudvikling
  • Du har minimum 3-5 års erfaring indenfor test-drevet agiludvikling af webbaserede løsninger. Du behersker C#, SQL, ASP.NET MVC og et eller flere test frameworks som f.eks. NUnit, SpecFlow eller Cucumber. Du har desuden god praktisk erfaring med agile udviklingsprocesser som f.eks. Scrum og Lean.
  • Du har erfaring indenfor data arkitektur og har et godt øje for nye initativer
  • Som person er du fuld af godt humør og gå-på-mod og du kan indgå i et team af dygtige kollegaer
  • Et generelt kendskab til SAP Business One og SAP HANA eller lignende systemer er en fordel


Finder du jobbet interessant? - Læs mere.

 

 

 

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger