Logo
 
 

Job hos Boyum IT

Gode karrieremuligheder ved Boyum IT

Vi er grundige, når vi søger og ansætter nye medarbejdere. Og vi gør meget for at sikre os, at du passer godt ind hos os både fagligt og socialt. Typisk skal man gennem 2 samtaleforløb, og derudover skal du også ofte gennemgå en række test. Det kan sagtens tage lidt tid at komme igennem det fulde ansættelsesforløb, men det betyder blot at du får et godt indtryk af, hvad vi er for en virksomhed og hvad det er for et job du går ind til.

Boyum IT er en dynamisk arbejdsplads - drevet af engagement og resultater. Vi sætter høje standarder for vores ansatte og værdsætter initiativ og innovation på alle niveauer i organisationen. Vi udvikler medarbejderne personligt og professionelt gennem involveret og inspireret ledelse. Som medarbejder ved Boyum IT bliver du en del af en international kultur med engagerede kolleger og et stærkt værdigrundlag.

Du vil hurtigt opnå et ansvar, som svarer naturligt til dine evner og resultater. Hos Boyum IT er vi stolte af vores medarbejdere, deres tekniske knowhow og branchekendskab samt deres evne til at udvikle, tilpasse og implementere forretningsløsninger som hjælper til at øge effektiviteten og den samlede ydeevne hos vores kunder.

Vi søger en Controller

Jobbeskrivelse

Boyum IT er Danmarks største leverandør af SAP Business One og virksomheden har en unik markedsposition i hele verden. Til at styrke koncernens økonomi-afdeling søges der en Controller som skal være med til at understøtte den fortsatte udviklingen i koncernen. Boyum IT består af selskaber i Danmark, Norge, Belgien, Ungarn, Tyskland, Spanien, USA og Brasilien samt salgskontorer i England, Israel, Australien og Mexico og har idag 140 medarbejdere.

Opgaverne vil være meget varierende og består af almindelige regnskabsopgaver og ad hoc-opgaver og blandt andet bestå af:

 • Regnskabsopfølgning
 • Momsafstemning og rapportering
 • Debitoropfølgning og rykning
 • Opfølgning på omkostninger i de forskellige selskaber og afdelinger
 • Udarbejdelse af månedsrapportering, herunder afstemninger og sikring af korrekt periodisering af indtægter og omkostninger
 • Deltagelse i årsafslutning
 • Deltage i udarbejdelse af budgetter for Boyum IT Groups selskaber
 • Vedligeholdelse og udbygning af koncernens it-systemer
 • Bistå og være back up på bogføring for selskabets bogholdere
 • Ad hoc opgaver 

Med reference til selskabets CFO bliver du del af Finance teamet hos Boyum IT på 6 personer, som alle brænder for at Boyum IT koncernen når deres ambitiøse mål. 

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring fra en økonomiafdeling, hvor du har minimum 5 års erfaring med bogføringsopgaver eller alternativt er du revisor og ønsker at prøve kræfter af på den anden side. 
 • Har stor indsigt i alle bogholderiets aspekter og lyst til at tage et skridt videre i brugen af heraf.
 • Du kan have en videregående uddannelse som f.eks. HD(R) – 1. del, men er ikke et krav. 
 • Er kvalitetsbevist og detaljeorieteret.
 • Meget struktureret og systematisk, samt kan håndtere prioder med højt tempo.
 • I høj grad er fortrolig med Excel og har du kendskab til SAP Business One er det en fordel, men ikke et krav. 
 • Kommunikerer flydende på engelsk både skriftligt og mundtligt. Har du erfaring med tysk og eller et nordisk sprog vil dette ligeledes være en fordel.

Som person ser vi den rette kandidat som åben og humoristisk, samt med ambitioner om altid at yde sin bedste indsats, der afspejler høj kvalitet.

Vi tilbyder

En interessant udfordring i en fremadstormende vækstvirksomhed i et internationalt og fagligt stærk miljø

 • Attraktive omgivelser og arbejdsforhold
 • Mulighed for at være med til at præge og skabe din egen stilling
 • Attraktiv løn som modsvarer dine kvalifikationer

Har du lyst til at skabe succes og kan du se dig selv i stillingen som Controller for Boyum IT, så send din ansøgning i dag. 

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til CFO Michael Nielsen på tlf. 3084 3735 eller mon@boyum-it.com.


Salgschef / Sales Manager

Boyum IT er et internationalt it-konsulent- og udviklingshus i rivende udvikling. De sidste 10 år har vi inden for SAP Business One etableret os som Nordens førende konsulenthus, samt verdens førende udviklingshus. Vi er dog først lige begyndt på vores rejse, og leder efter en Salgschef/Sales Manager, der med sin erfaring, strategiske tilgang til salg og personlighed, kan indgå i ledelsesteamet og være en væsentlig faktor for det næste store spring i Boyum IT’s udvikling.


Boyum IT har specialiseret sig i ERP systemet SAP Business One, og har i koncernen inden for de sidste 2 år opkøbt virksomheder, med speciale i Produktionsstyring og Warehouse Mangement. Det er primært disse typer af virksomheder der skal adresseres, men vi har også kunder inden for andre brancher.

Opgaven i sin enkelthed består i at opbygge og drive en professionel og ”high-performance” salgsproces. Du vil få en central rolle i organisationen, og vil indgå i det nordiske ledelsesteam.

Du skal som Salgschef/Sales Manager mestre den strategisk dialog med eksisterende og nye kunder, hvor du i salgsfasen indgår i en værdiskabende dialog, Du vil i kraft af din forståelse for kundens behov, drive salgsprocessen internt, så vi møder kunden der hvor Boyum IT giver størst værdi.

Hovedopgaverne:

 • Opbygge og drive en professionel og effektiv salgsorganisation
 • Deltage i at definere rammerne for Boyum IT’s fremtidige udvikling
 • Deltage i beslutning og eksekvering af marketingaktiviteter i samarbejde med marketingafdelingen
 • Udarbejde lead genererende materiale til online brug.
 • Løbende identificering af salgsmuligheder i markedet
 • Udarbejde tilbud i samarbejde med konsulenter og teknisk support
 • Sikre et godt samarbejde med leveranceafdelingen i salgsforløbet
 • Opfølgning på tilbud med fokus på at lukke et salg
 • Månedlig planlægning og rapportering
 • Sikre mersalg til eksisterende kunder og sikre de forbliver glade og loyale overfor Boyum IT og SAP Business One


Din rolle er central i forholdt til kundens samlede oplevelse, og du vil få stor opbakning og support fra teamet og den øvrige organisation, så du kan lykkes med din opgave.

Vi forventer, at du

 • Kan dokumentere succesfulde salgsresultater inden for konsulent/procesdrevet salg
 • Har en bred forretningsforståelse og kan relatere den til ERP- og IT behov generelt. Viden omkring produktion og Warehouse Management vil selvfølgelig være en stor fordel i stillingen
 • Er en stærk kommunikator både i salgspræsentationer og skriftligt ved tilbudsgivning samt udarbejdelse af online indhold. Du skal kunne gøre komplekse ting forståligt via en struktureret tilgang til emner, præsentere/fremligge det professionelt og med høj selvtillid, så du skaber tryghed ved den rejse, der ligger forud ved et nyt ERP system.
 • Får energi igennem dialog med nye og eksisterende kunder, hvor udfordringer skal løses i fællesskab
 • Kan køre en salgsproces og lukke den!
 • Er faglig/teknisk kompetent, og har en kommerciel tilgang samt baggrund. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende

 
Som person er du imødekommende, sympatisk og tillidsvækkende, og har nemt ved at bygge professionelle relationer. Du udviser drive og motivation via et udtalt personligt engagement med et vedholdende fokus på målet. Du har en robusthed og selvtillid i forhold til det opsøgende salg, hvor du prioriterer skarpt. Din fremtoning er uhøjtidelig og kommunikerende, du arbejder både selvstændigt og godt i et team – og du er i besiddelse af en god portion humor.

Vi tilbyder
Boyum IT er i konstant udvikling og forventer at vækste til dobbelt størrelse i konsulentforretningen indenfor 3-5 år. Det betyder, at der er tale om en udviklende stilling, hvor du får stor mulighed for at tage et selvstændigt ansvar og præge Boyum IT’s fremtid og derved også din egen arbejdsdag.

Du bliver en del af et ungt og fagligt kompetent miljø med en dynamisk iværksætterånd og med utroligt store ambitioner. Du vil gennemgå en grundig træning i SAP Business One og øvrige værktøjer, som Boyum IT arbejder med, og alle i teamet vil bidrage til din oplæring.

Grundlaget for personlig succes er til stede i kraft af at Boyum IT tilbyder utrolig attraktive og konkurrencedygtige løsninger, der løser virksomhedernes daglige udfordringer, samtidig med, at det leveres på en fremtidssikret SAP platform (HANA/SQL), der også er gearet til fremtidige løsninger inden for Big Data, IoT, Machine Learning m.m.

Stillingen er vigtig for Boyum IT og vi tilbyder en attraktiv løn som modsvarer dine kvalifikationer

Har du lyst til at skabe succes, og kan du se dig selv i stillingen som Salgschef/Sales Manager for Boyum IT, så send din ansøgning vedlagt CV til: hr@boyum-it.com  eller på adressen Boyum IT A/S, Sintrupvej 71, 8220 Brabrand. Samtaler afholdes løbende.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til CEO Niels Hermansen på tlf. 2947934, eller på følgende mail nh@boyum-it.com 


YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger