Logo
 
 

Virksomhedskultur

Vores virksomhedskultur hedder "Energy for LIFE".

De seneste år har vi fokuseret på at skabe en nordisk kultur baseret på en helhedsorienteret forståelse for vores medarbejderes ønske om "Work Life Balance". Dette har resulteret i en ambitiøs kultur kaldet "Energy for Life" som betyder at vi hele tiden støtter vores medarbejderes mentale og fysiske velvære. Vores mål er klart og vi arbejder hårdt for at implementere alle trin.

Ordet "LIFE" er sammensat af: FamiLie, SocIal, Fit og Excellence. 


Vi er nye sponser for Team Waoo

Vi har indgået et samarbejde med Virtu Cycling Group's Team Waoo, der betyder vores loge er kommet på deres trøjer, så Boyum IT loget vil blive eksponeret i Danmark og resten af Europa.

Virtu Cycling Group's Team Waoo er vores helt nye samarbejdspartnere - og en helt anderledes én af slagsen. Samarbejdet vil eksponere og skabe opmærksomhed omkring vores brand og vi får samtidigt adgang til virksomhedsnetværk og cyklingsnetværk i Danmark - nemlig ved at være en del af Virtu Business Club.

"For Boyum IT er sådan et samarbejde det første skridt ind i den professionelle sportsverden og vi ser vores samarbejde som et perfekt match. I Boyum IT har vi et sæt værdier, der er i overensstemmelse med de værdier, der findes i Virtu Cycling Group og Team Waoo. Vi er et fællesskab af dygtige medarbejdere og vi prioritere der skabes balance mellem et socialt liv, familie og vores medarbejderes heldbred og, at vi hele tiden stræber efter at være de bedste samt have talent blandt vores ansatte." Siger Mikael Boyum, CEO for Boyum IT Solutions.

Hos Virtu Cycling Group ser de frem til samarbejdet med Boyum IT. "Vi er meget glade for at Boyum IT kan se formålet og effekten af at engagere sig med Virtu Cycling Group og blive sponsor af Team Waoo. Ligesom Team Waoo, har Boyum IT et stærkt fokus på ambitioner og klare målsætninger, og vi deler mange af de samme værdier. Vi ser frem til et spændende og stærkt samarbejde" siger Bjarne Riis, co-owner af Virtu Cycling Group.

Du kan læse meget mere om Team Virtu Cycling lige her.

 

 

 

Vi støtter lokalsporten og velgørende formål

Hos Boyum IT går vi ind for vigtigheden i at få brugt sin krop på en god måde og vi er derfor glade for igen, at have muligheden for at støtte lokalsporten i Østjylland.

Vi har valgt at støtte Hammel Cykelclub.

Klubben har eksisteret siden 1974 og alle med interesse for cykelsporten kan blive medlem; både motionsryttere og licensryttere.

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger