Logo
 
 

SAP Business ByDesign til projektvirksomheder

Med SAP Business ByDesign får du en løsning, der hjælper dig med at optimere og effektivisere din projektstyring og  gennemsigtighed.  Den omfattende funktionalitet understøtter hele din projektstyring  og giver projektledere de værktøjer og synlighed, der kræves for effektiv udførelse og løbende kontrol.

Administrer projekter af enhver størrelse og kompleksitet

Planlæg og spor flere projekter via netværksdiagrammer og grafiske værktøjer

Gør det nemt for dine teams at samarbejde - og overvåge metrics i realtid

Indenfor forretningsprocesser er et projekt en midlertidig stræbelse for at skabe et unikt produkt, service eller resultat. I SAP Business ByDesign er det muligt at vise projektplaner på forskellige måder som Gantt Chart, Work Breakdown Structure og Network Diagram.

Gantt Chart gør det muligt at tilføje opgaver og faser til et projekt.

Når en opgave er defineret vil der samtidig opstå afhængighed mellem opgaverne. Ovenstående er et eksempel på en Finish-to-Start afhængighedstype betyder, at en ny opgave ikke vil starte før opgaven før er færdigudført. Hver opgave har en varighed, og ByDesign bruger varigheden til at kalkulere varigheden af hver fase og hele projektets varighed.

Herefter kan der allokeres opgaver til de forskellige teammedlemmer. Hvor der ved drop-down menuen kan vælges mellem de involverede teammedlemmer:

Projektstyringsløsningen i Business ByDesign kan tilpasse processer og beregninger til at levere rentable projekter af høj kvalitet til tiden og inden for budgettet.

Få mere at vide om SAP Business ByDesign-projektstyringsløsningen og dets evne til at understøtte nøgleaktiviteter fra planlægning og strukturering til gennemførelse og administration af omkostninger og indtægter.