Logo
 
 

Få fuld styring i dine salgs- og datterselskaber

Bruger I allerede SAP Business One og har I for eksempel forskellige salgs-afdelinger eller datterselskaber rundt om i verden, så vil I få stor gavn af vores Large Enterprise integration. 

Men hvad med mindre afdelinger, som enten ikke passer ind i kerneforretningen, eller som har nogle helt specifikke behov, for at kunne opfylde kravene til netop deres afdeling?

Med SAP Business One får du en enkelt strømlinet og integreret ERP-løsning, til styring af virksomhedens "skæve" afdelinger. Stadig flere store virksomheder vælger allerede i dag SAP Business One i deres afdelinger og datterselskaber, for at muliggøre et konsistent overblik over globale data, lavere IT omkostninger og standardiseret processer. 

Hvorfor skal du vælge SAP Business One til dine salgs-og datterselskaber?

                 Standardisering 

Ved at centralisere og integrere kerne virksomheds-funktioner på et fælles software-produkt, kan du fjerne forskellige processer og flere usammenhængende regneark og databaser. 

              Forretnings-indblik 

Få real-time adgang til de mere kristiske data over din virksomhed, som du kan analysere med den fuldt integreret SAP Crystal Reports. 

                      Fleksibilitet 

Du kan forme SAP Business One efter dine behov. Du kan vælge at begynde i det små og så lægge til alt efter hvordan dine behov ændre sig. 

                      Alt samlet til én

Det sker ved at I alle anvender samme system - der gør det gnidningsfrit at arbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. 

                      Indbygget CRM

Gør det nemmere at håndtere kontakter og styrke kundeforholdet. Du får overblik over hele din kundebase, så du bedre kan forbedre servicen og dermed øge salget

                 Global support 

Slip for de globale udfordringer du kan have i dine afdelinger, når det kommer til at få hjælp til dit ERP-system. SAP Business One har kontorer i mere end 40 lande. 

Fordelene ved SAP Business One integration til salgs-og datterselskaber

Omkostningseffektiv håndtering af globalt IT 

Nem integration og standardisering af aktiviteter, processer og data

Reducere tidsspild, omkostninger og anstrengelser i forbindelse med virksomhedsudvidelser

Tilkobling af applikationer på tværs af virksomheden

Boyum IT - din globale partner

Med mere end 50.000 globale daglige brugere, er Boyum IT den største Skandinaviske SAP Business One partner.

Boyum IT har fokus på at hjælpe alle slags virksomheder, uanset branche og størrelse.
Vi har udviklet en anderkendt implementerings-metode, som vi i 2016 har vundet en pris for. Metoden kalder vi 3-8, og skal hjælpe dig med at få bedre overblik og dermed mere styring med din virksomhed.

Vi er tilstede globalt - mere præcist i mere end 40 lande, så du kan altid få hjælp og support, fra vores dedikerede, veluddannede og certificerede SAP konsulenter, uanset hvor du befinder dig.