Logo
 
 

Hold overblikket på farten med vores App

Selv på farten er du opdateret med SAP Business One App

Hvis du bruger en del tid væk fra dit skrivebord, er det nu blevet nemmere at holde dig opdateret på de mest relevante områder af din forretning, med vores app til iPhone og iPad.

Med den fuldt integreret mobil applikation for iPhone/iPad, kan du hele tiden have kontakt med dit salgsteam, få adgang til rapporter, modtage beskeder og proces godkendelser.

Få hurtigere informationer

Kunderne vil gerne kunne handle, når de har tid, derfor er det vigtigt, at du er tilstede, når de er klar til at handle. Derfor bør du altid kende til nye varer på lager, prisen og hvornår de kan leveres.

SAP Business One appen giver dig den nødvendige hurtige forbindelse til de relevante informationer, der gør det nemmere for dig at holde styr på din forretning, uanset hvor du befinder dig og på et hvilket som helst tidspunkt.
Det hjælper dig med at være effektiv og produktiv mens du er på farten.

Hvad kan du gøre med appen?

Se dine opgaver og planlægge aktiviteter

Modtage notifikationer om særlige events

Se og håndtere henvendelser

Søge informationer i SAP Business One

Få adgang til Crystal Reports i SAP Business One

Håndtere kunder og samarbejdspartnere  

Oprette nye kunder og nye aktiviteter

Monitorering af lager, tilgå informationer om varer

Hvad kunderne siger

Tekniske informationer

Installation af app

For at downloade applikationen, skal du gå til App Store fra din iPhone/iPad eller downloade den fra din computer via iTunes.

Kan jeg prøve appen uden SAP Business One installation? 

Ja, du kan teste den mobile app, selvom du ikke kører SAP Business One. SAP tilbyder en indbygget forbindelse til en demo-server, der er tilgængelige direkte fra den downloadede app. For at få adgang til serveren, skal du følge disse trin:

1.     Download SAP Business One Mobile App.

2.     På enhedens startskærmbilledet åbnes SAP Business One Mobile App. Når du bliver bedt om at logge på, skal du vælge Demo. 

Skal jeg betale for appen? 

Nej, applikationen er gratis! For at kunne bruge den, har du behov for en professionel, limited eller starter package bruger licens af SAP Business One med en gyldig maintenance kontrakt. 

Jeg bruger allerede SAP Business One. Er der krav for at bruge appen? 

Du skal køre SAP Business One version 8,8 med en professionel bruger licens. Før du begynder at bruge denne app, skal du sørge for at Boyum IT konfigurerer indstillingerne korrekt i din SAP Business One.