Logo
 
 

Boyum IT - Specialister i SAP Business One

Når du vælger en SAP Business One løsning hos os, så er du godt dækket ind. 

Det er vigtigt for os, at du ikke sidder tilbage og tænker "SAP Business One er vanskelig at implementerer", "Jeg kan ikke få en løsning, der passer til min virksomhed", "Hvorfor skal det være så svært at lære".

Derfor har vi udviklet forskellige Services, som skal hjælpe dig med at få det maksimale ud af din nye SAP Business One løsning. Som eksempel så er implementeringen nem og hurtig, du kan få din løsning skræddersyet så den passer perfekt til din virksomhed, du får al den træning du behøver, og der er meget meget mere. 

Det hele er baseret på vores viden gennem mere end 200 projekter i Skandinavien og den viden vi har tilegnet os om SAP Business One siden 2004.

Dette er ikke endnu et økonomisystem, det er mere end det, og derfor vil vi sikre os, at du får det maksimale ud af dit styresystem hos os. 

Implementering

Vores metode til implementering er unik og designet til hurtige organisationer

Læs mere

Brugerdefineret Udvikling

Vores metode til brugerdefineret udvikling kan opfylde dine specifikke behov og forøge dine evner med potente tilpasninger uafhængig af kerneprodukt.

Læs mere

Integration

De fleste virksomheder, der kører SAP Business One, har behov for at udveksle oplysninger og dokumenter med forretningspartnere.

Læs mere

Hosting

Med SAP Business One Cloud kan du fokusere på det vigtige - at drive din virksomhed - og ikke på at håndtere software eller hardware.

Læs mere

Træning

Boyum IT giver en effektiv træning for at sikre, at du får den maksimale værdi fra din SAP Business One.

Læs mere

Leasing

Leasing er en udbredt og velegnet form for finansiering af software, PC, Servere og tilhørende udstyr til erhvervslivet.

Læs mere

Downloads

Lær mere om SAP Business One, ved at kigge vores brochurer igennem

Lær mere her

Live Demo

Få en af vores certificerede konsulenter til at give dig en GRATIS gennemgang af SAP Business One

Book her