Logo
 
 

Boyum IT - Specialister i SAP Business One

Når du vælger en SAP Business One løsning hos os, er du godt dækket ind. 

Det er vigtigt for os, at du ikke sidder tilbage og tænker "SAP Business One er vanskeligt at implementere", "Jeg kan ikke få en løsning, der passer til min virksomhed", "Hvorfor skal det være så svært at lære?".

Derfor har vi udviklet forskellige Services, som skal hjælpe dig med at få det maksimale ud af din nye SAP Business One løsning.
Eksempelvis når det handler om implementeringen, så er det således at den altid er skræddersyet så den passer perfekt til din virksomhed, eller når det handler om træning, så sikrer vi altid, at du får al den nødvendige træning du behøver for at være i stand til at anvende SAP Business One. 

Det hele er baseret på vores viden gennem mere end 200 implementeringer i Skandinavien og den viden vi har tilegnet os om SAP Business One siden 2004.

Dette er ikke endnu et økonomisystem, det er mere end det, og derfor vil vi sikre os, at du får det maksimale ud af din SAP Business One løsning hos os. 

Implementering

Vores metode til implementering er unik og designet til hurtige organisationer

Læs mere

Brugerdefineret Udvikling

Vores metode til brugerdefineret udvikling kan opfylde dine specifikke behov og forøge dine evner med potente tilpasninger uafhængig af kerneprodukt.

Læs mere

Integration

De fleste virksomheder, der kører SAP Business One, har behov for at udveksle oplysninger og dokumenter med forretningspartnere.

Læs mere

Hosting

Med SAP Business One Cloud kan du fokusere på det vigtige - at drive din virksomhed - og ikke på at håndtere software eller hardware.

Læs mere

Træning

Boyum IT giver en effektiv træning for at sikre, at du får den maksimale værdi fra din SAP Business One.

Læs mere

Leasing

Leasing er en udbredt og velegnet form for finansiering af software, PC, Servere og tilhørende udstyr til erhvervslivet.

Læs mere

Downloads

Lær mere om SAP Business One, ved at kigge vores brochurer igennem

Lær mere her

Live Demo

Få en af vores certificerede konsulenter til at give dig en GRATIS gennemgang af SAP Business One

Book her
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger