Logo
 
 

Få en nem implementering af dit ERP-system

Når du hører ordet ERP og implementering, tænker du så: "Nøje det er sikkert en lang proces", "Det lyder dyrt", "Det kræver meget af mig"?  

Er du bekymret for:

Indledende udgift

Løbende drifts- eller vedligeholdelsesudgifter

Investeringsafkast og tid til værdi


Det er gode tanker, men i denne her situation, helt unødvendige. For vi sætter skarpt ind på ERP-implementering, hvor vi især har fokus på driftsafbrydelser, indvirkning på produktiviteten og i hvor høj grad ERP-systemet er accepteret på tværs af virksomheden.


Alt dette for at undgå at I bliver til endnu en skrækhistorie om fejlslagne ERP-implementeringer, store budgetoverskridelser, forsinkelser, forstyrrelser i driften eller andre værre forhold.

Det kan vi sagtens sige, men vi mener det også.

Vi har siden 2004 arbejdet med implementering af ERP og vores virksomhed består af medarbejdere, der har dokumenterede ekspertise i ERP-implementering.  Implementeringsmuligheder 

Vokser virksomheden hurtigere end I kan følge med til, så er det muligt at få implementeret SAP Busienss One som hosted løsning, i form af en pay-per-use model, der giver jer mulighed for kun at betale for de anvendte ressourcer, som I anvender. 

Hvor længe det tager at implementere SAP Business One, afhænger meget af størrelsen på din virksomhed, typen af løsning I har valgt og eventuelle Add-Ons eller tilpasninger, der er nøsvendige.   

Selve processen

Når I er klar til at få implementeret jeres SAP Business One, så har vi en gennemtestet tilgang, som vi anvender, nemlig vores egen udviklet 3-8 proces.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, og hvordan I har valgt at anvende SAP Business One.

Vores proces omfatter: 

Projektplanlægning

Business blueprint

Projektets realisering og go-live


Vores certificerede konsulenter står selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis I får brug for support.