Logo
 
 

Få en nem implementering af dit ERP-system

Med vores ekspertise indenfor ERP-systemer, der er indsamlet i løbet af de sidste 17 år, ved vi, hvad vi laver. Det er også din sikkerhed for, at din ERP-implementering ikke tager for lang tid, kræver downtime eller bliver for omfattende. Så derfor behøver du ikke tænke; "Nøj, det er sikkert en lang proces", "Det lyder dyrt", "Det kræver meget af mig"?  For vi har sikret, at du kan få en nem ERP-implementering, der er baseret på mere end 200 implementeringer.

Måske er du bekymret for:

Indledende udgifter

Løbende drifts- eller vedligeholdelsesudgifter

Investeringsafkast og tid til værdi

Vi sætter skarpt ind på en ERP-implementering, hvor der især er fokus på driftsafbrydelser, indvirkning på produktiviteten og i hvor høj grad ERP-systemet er accepteret på tværs af virksomheden.

Inden vi overhovedet påbegynder nogen form for implementering, udarbejder vi en roll-out-strategi, hvor vi gerne vil sikre, at den dagligedrift ikke påvirkes. 

Alt dette for at undgå, at I bliver til endnu en skrækhistorie om fejlslagne ERP-implementeringer, store budgetoverskridelser, forsinkelser, forstyrrelser i driften eller andre værre forhold.

Vi kan sige det, fordi siden 2004 har vi arbejdet med implementering af ERP-løsningen SAP Business One, og vores virksomhed består af medarbejdere, der har dokumenteret ekspertise i ERP-implementering.  

Hvad vores kunder siger om ERP-implementering leveret af os
Læs hvad vores kunder siger om vores implementering af SAP Business One

Implementeringsmuligheder 

Vokser virksomheden hurtigere end I kan følge med til, så er det muligt at få implementeret SAP Busienss One som hosted løsning, i form af en pay-per-use model, der giver jer mulighed for kun at betale for de anvendte ressourcer, som I bruger. 

Hvor længe det tager at implementere SAP Business One, afhænger meget af størrelsen på din virksomhed, typen af løsning I har valgt og eventuelle Add-Ons eller tilpasninger, der er nødvendige.   

En standardløsning - helt uden tilpasninger har vi været i stand til at implementere på kun 5 dage  hvorimod en større løsning med flere tilpasninger, også kommer til at tage lidt længere tid. 

Implementeringsprocessen

Når I er klar til at få implementeret jeres SAP Business One, så har vi en gennemtestet tilgang, som vi anvender, nemlig vores egen udviklet 3-8 proces.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, og hvordan I har valgt at anvende SAP Business One.

Vores proces omfatter: 

Projektplanlægning

Business blueprint

Projektets realisering og go-live

Download vores brochure til en bedre implementering. Hent den i dag.
YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger