Logo
 
 

Integration

Et af de vigtigste kendetegn ved SAP Business One er, at det er bygget på en enkelt omfattende database til at dele information på tværs af virksomheden.

De fleste virksomheder, der kører SAP Business One ønsker også at udveksle oplysninger og dokumenter med forretningspartnere.

Den gode nyhed er, at information-og dokumentudveksling med partnere er ganske ligetil ved hjælp af et webbaseret programdesign, som i de fleste systemer indeholder samarbejdsfunktionalitet, samt accepterede standarder for dokument-og transaktionsudveksling gennem EDI og endelig nyere og mere kompetente webtjenester.

Integration hos Boyum IT

Hos Boyum IT kan vi integrere næsten alt i SAP Business One, og vi kan gøre det på forskellige måder:

SAP B1i - Standard integrationsstruktur leveret fra SAP til at integrere andre SAP-løsninger

Middleware - Integration kan ske gennem middleware toolsets, ved hjælp af SOA og Web Services design. En fremgangsmåde der er mest gavnlig, når der er tale om en række af integrationer, der skal bygges og vedligeholdes, da værktøjerne kan være dyre

Brugerdefineret programmering - Bedst egnet til én-til-én integrationsprojekter. Det er en relativt dyr tilgang og tidsmæssigt den længste. Ofte mindre omfattende end andre tilgange, fordi alle links er håndbyggede. Dyrest og besværligt at vedligeholde

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger