Logo
 
 

Integration

Et af de vigtigste kendetegn ved SAP Business One er, at det er bygget på en enkelt omfattende database til at dele information på tværs af virksomheden.

De fleste virksomheder, der kører SAP Business One ønsker også at udveksle oplysninger og dokumenter med forretningspartnere.

Den gode nyhed er, at information og dokumentudveksling med partnere er ganske ligetil ved hjælp af et web-baseret programdesign, som i de fleste systemer indeholder samarbejdsfunktionalitet, samt accepterede standarder for dokument og transaktionsudveksling gennem EDI og endelig nyere og mere kompetente web-tjenester.


Integration hos Boyum IT

Hos Boyum IT kan vi integrere næsten alt i SAP Business One og vi kan gøre det på forskellige måder:

SAP B1i - Standard integrationsstruktur leveret fra SAP til at integrere andre SAP-løsninger

Middleware - Integration kan ske gennem middleware toolsets, ved hjælp af SOA og Web Services design. En fremgangsmåde der er mest gavnlig, når der er tale om en række af integrationer, der skal bygges og vedligeholdes, da værktøjerne kan være dyre

Brugerdefinerede programmering - Bedst egnet til en-til-én integrationsprojekter. Det er en relativt dyr tilgang og tidsmæssig den længste. Ofte mindre omfattende end andre tilgange, fordi alle links er håndbyggede. Dyrest og besværligt at vedligeholde