Logo
 
 

Opret en supportsag

Vi står til rådighed hvis du har spørgsmål eller udfordringer med din SAP Business One løsning og vi sikrer, at din SAP Business One løsning kører optimalt. Lige meget hvad du har behov for, er vi her for at garantere rettidig løsning af dine supportproblemer.

Rettidig omhu

Vores erfarne og kyndige systemanalytikere og tekniske supportspecialister arbejder sammen med dig for at finde problemerne og løse dem i tide.

For os, er det ikke nok at løse problemer. Derfor følger vi en godkendt og standardiseret metode for at sikre at du får en positiv oplevelse – hver gang.

Hos Boyum IT ved vi, at kvaliteten af din oplevelse er direkte forbundet med vores evne til at yde dig god support. Derfor er alle konsulenter hos Boyum IT certificerede hos SAP. Gennem certificering og uddannelse sikrer vi, at vi har de spidskompetencer, der skal bruges i opbygningen af professionelle løsninger.
Der sidder altid mindst én SAP Business One konsulent klar i vores supportcenter.

Kontakt Teknisk Support for SAP Business One

Lige meget om du står med et simpelt spørgsmål eller et komplekst problem, bliver alle henvendelser til Boyum IT noteret i vores supportsystem, hvor de får et unikt supportnummer. Det er muligt at kontakte vores tekniske support på flere måder:

  • Ring direkte til supportafdelingen: Vi bestræber os på at relevant personale tager sig af alle indkomne opkald inden for en time.

  • Mail os på: supportdk@boyum-it.com

Virtuel Support med TeamViewer®

Nogle problemer kræver yderligere analyse af din database eller din opsætning for at kunne løse problemet eller hjælpe os med besvarelse af spørgsmålet. Derfor gør TeamViewer® det muligt at dele din skærm, så vi får en virtuel onsite support. Således er det muligt for vores support-team at se din systemopsætning og hjælpe dig med at navigere via en fuldstændig sikker, krypteret internetforbindelse.

YDERLIGERE INFORMATIONER
Send os en Email
Læs med på vores ERP blog hvor vi deler ud af al vores viden
Hvad vores kunder siger